Agro-Honor d.o.o.

+385 031 273 124

Trimer, motorna kosa Stihl FSA 130 R bez baterije i punjača

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kod proizvoda FSA 130 R bez baterije i punjača Categories , Tags ,

515,00  (3.880,27 kn) s PDV

Nema na zalihi

Opis

Motorna akumulatorska kosa STIHL FSA 130 R iz familije aku-uređaja PRO namijenjena je poslovima čišćenja i zahtjevnije košnje na većim površinama. Snažan pogonski uređaj, učinkovito iskorištavanje energije te ergonomska uobličenost glavne su značajke ovog uređaja, uz već poznate prednosti kao što su tihi rad bez emisije ispušnih plinova, ali i uz visoku autonomiju i duge intervale neprekidnog rada, prilagođenog profesionalnoj uporabi. Posebna pogodnost: svi STIHL akumulatorski uređaji u određenoj familiji mogu biti pogonjeni istim, korespondirajućim akumulatorom, što stvara znatnu uštedu pri kupnji sljedećeg uređaja jer korisnik već posjeduje akumulator. Tu pripada i ova aku- kosa, snažna ali lagana. Poslovi čišćenja i košnje obavljaju se lako i bez opterećivanja uređaja, a opet bez buke, što ovu kosu čini primjenjivom na područjima osjetljivima na buku kakvu stvaraju motorni uređaji. 4867 200 0021

Aku-kosa STIHL FSA 130 R ima radni opseg od 420 kad je opremljena glavom za košnju AutoCut C 26-2. Rad s ovim uređajem lako je izvesti s velikom preciznošću, zahvaljujući prednjoj praktičnoj ručki, lako podesivoj s obzirom na stas poslužioca. Ovaj se uređaj isporučuje bez akumulatora, kako bi se odabir izvedbe akumulatora ostavio na volju korisnika, budući da su u ponudi modeli različitog kapaciteta i načina ovjesa.

Elektromotor u ovom uređaju posebno je moćan i s velikom iskoristivošću energije, a zbog svoje konstrukcije (EC motor bez četkica) iznimno minimalnog habanja tijekom rada. Režim rada motora podesiv je u tri stupnja. Rad s ovom kosom lagan je i ne zamara i za duljih intervala rada zahvaljujući maloj masi pogonskog uređaja i stroja uopće. U standardnoj opremi ove kose nalaze se i kvalitetne i trajne zaštitne naočale, koje štite korisnika od povreda ili nadraživanja otkosom.

Odabir reznog alata kojeg ćete koristiti sa strojem ostaje na korisniku, odnosno radnom zadatku pred njim. Glave za košnju najlonskom niti, kao što je AutoCut C 26-2 nude mogućnost poluautomatskog produljivanja rezne niti blagim udarcem o podlogu. Za košnju čvršće trave, korova i trnja, ali i na mjestima gdje ne moramo paziti da ne oštetimo stroj ili drugo bilje koristimo dvokraki list za travu, dostupan u izvedbama promjera 230 ili 260 mm. Pri košnji još čvršćeg korova učinkovitiji su trokraki nož za šiblje ili osmerostruko nazubljeni disk za košnju. Važno je napomenuti da pri košnji ovim alatima uređaj mora nužno biti opremljen odgovarajućim štitnikom protiv razlijetanja otkosa.

  • Za primjenu na područjima osjetljivima na buku
  • Višenamjenski uređaj zahvaljujući mogućnosti izmjene više reznih alata
  • Snažna Akumulatorska kosa za profesionalnu upotrebu za komunalce i održavanje krajobraza
  • Okrugla upravljačka ručka omogućava rad u skučenom manevarskom prostoru
  • Prikladna za košnju većih površina zahvaljujući velikom radnom opsegu

Dodatne informacije

Težina 3,9 kg
Nazivni napon (V):

Težina (kg)

Razina zvučnog tlaka dB (A)

83

Vrijednost vibracija s plastičnim reznim alatom lijevo/desno m/s2

3,5 / 3,3

Vrijednost vibracija s metalnim reznim alatom lijevo/desno m/s2

3,7 / 2,9

Vrsta akumulatora

Litij-ion AP-System

Preporučeni akumulator

AP 300

Vrijeme rada s AP 100

do 14 min

Vrijeme rada s AP 200

do 17 min

Vrijeme rada s AP 300

do 36 min

Vrijeme rada s AR 2000

do 150 min

Vrijeme rada s AR 3000

do 190 min

Vrijeme rada s AR 1000

do 100 min

Ukupna duljina bez alata za rezanje cm

175

Rezni alat

Glava za košnju AutoCut C 26-2

Razina zvučne snage dB(A)

94

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Trimer, motorna kosa Stihl FSA 130 R bez baterije i punjača”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)