Informacije o dostavi

Način plaćanja

Za sve kupnje u vrijednosti do 133,00 EUR (1.002,09 kn), cijena dostave iznosi 6.50 EUR(48,97 kn) (PDV uračunat).  Trenutno dostupan način plaćanja je pouzećem (plaćanje se izvršava isključivo u gotovini). U budućnosti planiramo proširiti mogućnosti plaćanja. U slučaju da primatelj nije u mogućnosti zaprimiti pošiljku na dostavnoj adresi u trenutku dostave, dostavljač ostavlja obavijest o prispijeću pošiljke.

Dostava na odabranu adresu

Dostavu paketa za Agro-honor d.o.o. web shop vrše dostavne službe  Overseas Express,(Hrvatska pošta) i GLS. Dostava iz Agro-honor d.o.o.  web shop-a trenutno se vrši na području Republike Hrvatske, u roku od 1 – 2 radna dana, svakim radnim danom do 20 sati. Ukoliko narudžbu prijavite u petak, dostava se vrši u ponedjeljak. Na poseban zahtjev proizvod se dostavlja tijekom vikenda, uz dodatno plaćanje prema cjeniku dostavne službe. Prenosivi paketi dostavljaju se do ulaza u stambeni objekt željene adrese. Ukoliko se adresa odnosi na stambenu zgradu, dostavljač nije dužan nositi robu do kata na kojem se nalazi kupac, već samo do ulaza u zgradu.

Uvjeti preuzimanja dostave

Svi proizvodi zapakirani su u transportnu ambalažu zbog zaštite pri transportu. Prilikom preuzimanja proizvoda svaki je kupac dužan provjeriti eventualna oštećenja te ih odmah reklamirati dostavljaču, tj. odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Kupac je obvezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu koju dostavljač uzima kao potvrdu o preuzimanju. Ukoliko ne primite robu u dogovorenom roku, molimo Vas da nas obavijestite što je prije moguće na mail adresu info@agro-honor.hr ili telefonski, na broj 031/273-124.