Pravila privatnosti

Zaštita privatnosti i osobnih podataka

Poduzeće Agro-Honor vodi brigu o zaštiti Vaše privatnosti sukladno pozitivnim zakonskim propisima. Osobne podatke koje ostavljate kako biste nas kontaktirali ili se raspitali o proizvodu koristimo u najboljoj namjeri i za svrhu za koju ste svoje podatke ostavili.Privatne podatke koje ostavljate kako biste ostvarili kontakt s nama te se raspitali o proizvodima i uslugama poduzeće Agro-Honor ne dijeli s trećim stranama.

Tehnički podaci

Na našim stranicama koristimo Googleov alat za analizu prometa i statističku analizu navika posjetitelja kako bismo mogli isporučiti što kvalitetniji sadržaj za naše posjetitelje. Pri tome se mogu prikupljati tehnički podaci poput tipa uređaja koji koristite i operativnog sustava, lokacije IP adrese s koje pristupate stranicama, preglednika i sličnih podataka. Takve podaci prosljeđuju se trećoj strani – Google Inc. te Vas molimo da pogledate njihova pravila privatnosti za više informacija. Pravila privatnosti Google Inc. dostupna su na adresi:

http://www.google.com/analytics/terms/gb.html

Poveznice prema trećim stranama

Na našim stranicama također koristimo i poveznice prema trećim stranama, uglavnom društvenim mrežama i stranicama proizvođača, i prije pristupanja stranicama preko poveznica molimo Vas da provjerite njihova pravila privatnosti. Agro-Honor ne može biti ni na koji način odgovoran za postupanje trećih stranas Vašim podacima.

Ovlašteni smo serviseri za proizvođače Honda, Oleo-Mac, Stihl, BCS, Viking, Gianni Ferrari, Agria, Agrinova, Sembdner, MTD, Yanmar, MIO, Negri, Briggs&Straton. Vršimo popravak uređaja namijenjenih radovima u prirodi te održavanju i čišćenju okućnica i postrojenja, poput kosilica, motornih pila, agregata, visokotlačnih čistača i sličnih uređaja. Servis uređaja uključuje pregled, dijagnostiku, zamjenu dijelova i servis.  Više o servisu