O nama

Agro – Honor je poduzeće osnovano 2004. godine. Poduzeće je specijalizirano za prodaju na malo i veliko te servisne usluge malih poljoprivrednih strojeva: motokultivatora, motornih pila, kosilica za travu, motornih kosa, agregata, pumpi za vodu i ostalih malih strojeva.

Sjedište poduzeća je u Belom Manastiru, a svoje poslovnice ima u Belom Manastiru i u Osijeku, gdje se nalazi i servisni centar.

U vrlo kratkom vremenu od početka poslovanja Agro – Honor je postao respektabilno i ozbiljno poduzeće, što su prepoznali i brojni potencijalni partneri značajni u svijetu malih poljoprivrednih strojeva. Agro – Honor je stoga ostvario poslovne ugovore za:

  • za prodaju i servisiranje STIHL i VIKING uređaja te distribuciju rezervnih dijelova
  • za prodaju i servisiranje BRIGGS & STRATTON motora te distribuciju rezervnih dijelova
  • za prodaju i servisiranje BCS uređaja te distribuciju rezervnih dijelova
  • za prodaju i servisiranje HONDA uređaja te distribuciju rezervnih dijelova.


Agro – Honor je također postao i distributer VALLORBEA iz Švicarske, najvećeg svjetskog proizvođača turpija, kao i zastupnik SEMBDNERA iz Njemačke, poznatog proizvođača profesionalne opreme za održavanje travnjaka.

Ostvareni poslovni ugovori dokaz su kvalitete poslovanja i vjerujemo kako zaslužuju povjerenje kupaca.

Ono što se u poduzeću Agro – Honor uvijek smatralo neizmjerno važnim jesu kupci. Ono što djelatnici Agro – Honora znaju iz svog dugogodišnjeg iskustva jest da je uvijek važno slušati svoje kupce, uvažavati njihove potrebe i želje te učiniti sve da kupac bude zadovoljan!

Agro – Honor je poduzeće kojemu se možete obratiti s povjerenjem!

Ovlašteni smo serviseri za proizvođače Honda, Oleo-Mac, Stihl, BCS, Viking, Gianni Ferrari, Agria, Agrinova, Sembdner, MTD, Yanmar, MIO, Negri, Briggs&Straton. Vršimo popravak uređaja namijenjenih radovima u prirodi te održavanju i čišćenju okućnica i postrojenja, poput kosilica, motornih pila, agregata, visokotlačnih čistača i sličnih uređaja. Servis uređaja uključuje pregled, dijagnostiku, zamjenu dijelova i servis.  Više o servisu