Servis

Servis post thumbnail image

Jedan od mnogih razloga za odabir tvrtke Agro-Honor d.o.o. je vrhunska usluga servisa koja nas izdvaja od konkurencije. Posebno obučeni djelatnici vrše usluge servisiranja kako bi našim korisnicima uvijek pružili ono najbolje.  

Više od 14 godina iskustva u pružanju servisnih usluga sa više od 20.000 uspješno obavljenih servisa prepoznali su i brojni partneri koji su nam ukazali svoje povjerenje stoga možete biti sigurni da će Vaš uređaj uvijek dobiti servis kakav očekujete.

Kako bi pružili uslugu vrhunske kvalitete pratimo tehnološka dostignuća i koristimo suvremenu tehnologiju i precizne uređaje. Posebno smo opremljeni svim potrebnim dijagnostičkim alatima, a naši djelatnici svoje znanje kontinuirano obogaćuju na stručnim seminarima i edukacijama.

Uslugu ovlaštenog servisa pružamo za renomirane svjetske proizvođače Honda, Oleo-mac, Stihl, BCS, Viking, Gianni Ferrari, Agria, Agrinova, Sembdner, MTD, Yanmar, MIO, Negri, Briggs&Stratton i Truxor stoga nam se možete obratiti sa povjerenjem.

Nakon što zaprimimo uređaj na servis obavljamo dijagnostiku te detektiramo uzrok kvara. Po završetku dijagnostike formira se kalkulacija troškova rezervnih dijelova, potrošnog materijala i rada te se potom kontaktira kupac. Nakon potvrde kupca obavlja se popravak uređaja. Prilikom primopredaje uređaja obavlja se probni rad, a zamijenjeni dijelovi se prilažu uz uređaj.