• SR - višenamjenski uređaj

SR - višenamjenski uređaj

  • Proizvođač: Gianni Ferrari
  • Šifra proizvoda: SR - višenamjenski uređaj
  • Raspoloživost: Na upit


Gianni Ferrari SR

Zelene površine

U parkovima i na javnim zelenim površinama, gdje se uz otkos trave može naći razno smeće, rješenje je kućište za skupljanje u kombinaciji s učinkovitom usisnom turbinom koja savršeno čisti i skuplja.
SR linija uređaja je osobito korisna u održavanju igrališta, školskih dvorišta, kampova i ostalih područja gdje su za uživanje u zelenim površinama neophodni čistoća i sigurnost. 

Sportski klubovi

SR uređaj je poželjan i za sportske klubove. U stvari, osim uređaja za održavanje prirodne trave (kosilica, prozračivač, rasipač), dostupna je također i specifična oprema za održavanje umjetne trave kao i za čišćenje atletskih staza. Jedan uređaj i puno opreme, poželjeti će ga svatko u svojem timu!

Održavanje javnih površina

Njegovo prirodno stanište su parkovi i vrtovi, ali zahvaljujući kompaktnosti kreće se lako i učinkovito u gradskom prometu, uključujući okretišta, nogostupe i otoke gdje se također može koristiti s četkom za čišćenje ili bacačem za uklanjanje snijega. Osim toga, SR uređaji dizel izvedbe imaju dozvolu za kretanje cestom kao samohodni uređaji.
Navedene karakteristike čine ih posebno pogodnima za javno održavanje ljeti i zimi jer ovo je uređaj za sva godišnja doba.


Tehničke specifikacije:

Model
SR 220D
SR 280D
SR 280DW
Vrsta goriva
dizel
dizel
dizel
Snaga KS
22
28
28
Broj cilindara
3
3
3
Pogon
2WD
2WD
4WD
Širina rada
130-150cm
130-150cm
130-150cmPriključci:
Malčer, stražnje izbacivanje, 130cm
Malčer, bočno izbacivanje, 150cm
Malčer 110cm
GT malčer 135cm
SR daska za snijeg 130cm
GT rotirajuća četka 140cm
Raspršivač, 110lit.
Bacač snijega 130cm
Prozračivač 100cm

Oznake: Gianni Ferrari SR, višenamjenski uređaj

Ovlašteni smo serviseri za proizvođače Honda, Oleo-Mac, Stihl, BCS, Viking, Gianni Ferrari, Agria, Agrinova, Sembdner, MTD, Yanmar, MIO, Negri, Briggs&Straton. Vršimo popravak uređaja namijenjenih radovima u prirodi te održavanju i čišćenju okućnica i postrojenja, poput kosilica, motornih pila, agregata, visokotlačnih čistača i sličnih uređaja. Servis uređaja uključuje pregled, dijagnostiku, zamjenu dijelova i servis.  Više o servisu
Besplatna dostava
na iznose iznad 500 kn
Imate pitanje?
Nazovite - 031 273 124
...ili nam pošaljite email putem