Prodajna akcija Stihl Aku programa

Prodajna akcija Stihl Aku programa

S buđenjem vegetacije i listanjem biljaka vlasnici malih vrtova naći će se u ponešto nepovoljnom položaju. Male zelene površine kraj kuća, najčešće u stambenim naseljima, zahtijevaju jednako brižno održavanje kao i veće površine zelenila, ako ne i brižnije.


Tu se javlja cijeli niz problema: strojevi i alati konstruirani za održavanje zelenih ploha najčešće su veliki, bučni i složeni za korištenje. Ako i ne emitiraju buku i ispušne plinove, a onda je uvjet za njihovu primjenu električni priključak i dovoljno dug i kvalitetan produžni kabel koji bi omogućio korištenje nešto tišeg elektro uređaja - tu su dakle ograničeni udaljenošću od priključnog mjesta.


Uredna okućnica donedavno je bila gotovo neizvediv zadatak za posjednike malih zelenih površina. No, u tvrtci STIHL mislilo se i na njih!
Linija akumulatorskih uređaja STIHL s integriranom baterijom konstruirana je da maksimalno pojednostavi i olakša uređivanje okućnica vlasnicima malih vrtova i uređenih travnjaka. Ovi su uređaji praktični i jednostavni za korištenje, opremljeni iznimno trajnim akumulatorskim baterijama, te motorima koji uz minimalnu buku i vibracije uređaja daju maksimum učinka pri primjeni.


Ova paleta strojeva sastoji se od trimera za travu, dva modela škara za živicu, te puhača za čišćenje strujom zraka.
Svi ovi uređaji opremljeni su ugrađenim baterijama pomno odabranog kapaciteta, kako bi se postigla optimalna ravnoteža između kapaciteta akumulatora i radnih performansi stroja u odnosu na težinu uređaja. Punjenje uređaja iznimno je jednostavno uz pomoć priloženog punjača, a napunjenost akumulatora u trenu se prikazuje LED indikatorima na upravljačkom dijelu. Također, svi su uređaji opremljeni osiguračem protiv neželjenog pokretanja koji se vrlo lako postavlja i skida s uređaja.


Trimer FSA 45 idealan je za uređivanje rubova travnjaka i košnju oko drugog ukrasnog bilja i prepreka. Lagan, izdržljiv i učinkovit, ovaj trimer bit će pouzdano pomagalo za završni potez pri uobličavanju lijepog održavanog travnjaka na okućnici. Fini, ravnomjeran rez postiže se zahvaljujući kombiniranom djelovanju najlonske niti i plastičnih nožića. Izmjena reznih alata brza je i jednostavna.


Škare za živicu HSA 45 brzim hodom svojih noževa osiguravaju lijepo oblikovanje ukrasnog grmlja. Zahvaljujući svojoj iznimno maloj masi od svega 2,3 kg ove škare pružaju užitak pri radu, i vesele svojim radnim učinkom.


Pokošenu travu i poodsijecane grančice najlakše ćemo ukloniti s tla snažnom strujom zraka koju proizvodi aku puhač BGA 45 . Ovaj je puhač dorastao poslovima čišćenja malih okućnica i ostavit će mjesto vašeg rada čistim i urednim – pravi finale u borbi za ljepotu našeg životnog prostora.
U ovoj obitelji spretnih aku-uređaja ne smijemo zaboraviti i univerzalne aku škare za oblikovanje raslinja i precizno šišanje trave – HSA 25 . Ove su škare opremljene s dva seta lako izmjenjivih noževa koji ih čine pravim partnerom za poslove finog oblikovanja ukrasnog grmlja.
Uređivanje okoliša s ovim spretnim strojevima prestaje biti obaveza i posao, i postaje zadovoljstvo i dobrodošao način opuštanja – potrebna je samo odluka i malo dobre volje.


Ovo proljeće izaći ćemo svojim budućim korisnicima ususret na još jedan zanimljiv način: u odabranim prodavaonicama naše prodajne mreže moći ćete besplatno posuditi neki od ovih uređaja i isprobati ga na svom posjedu. Nadamo se da će ostaviti na vas dobar dojam i pomoći vam pri odluci da i sami nabavite koji od ovih spretnih uređaja.Ovlašteni smo serviseri za proizvođače Honda, Oleo-Mac, Stihl, BCS, Viking, Gianni Ferrari, Agria, Agrinova, Sembdner, MTD, Yanmar, MIO, Negri, Briggs&Straton. Vršimo popravak uređaja namijenjenih radovima u prirodi te održavanju i čišćenju okućnica i postrojenja, poput kosilica, motornih pila, agregata, visokotlačnih čistača i sličnih uređaja. Servis uređaja uključuje pregled, dijagnostiku, zamjenu dijelova i servis.  Više o servisu
Besplatna dostava
na iznose iznad 500 kn
Imate pitanje?
Nazovite - 031 273 124
...ili nam pošaljite email putem