Brusni parači

Brusni parači

Gdje drugi uređaji posustaju zbog tvrdoće rezanog materijala, brusni parači tek su tamo u svom pravom elementu.

Na gradilištima širom svijeta obavljaju poslove rezanja, zadobivši pritom povjernje profesionalaca u tom poslu. Značajni motivi za odabir ovih uređaja su također i pokretanje vodenog ispiranja i hlađenja pritiskom na dugme.

Brusni parači uređaji su u koje se možete pouzdati za teške zadaće rezanja na gradilištu. Ako trebate izrezivati kutove kod probijanja i otvaranja zidova ili za rezanje obloga od građevinskog čelika, kamena i cijevi, dovoljno je da ovisno o potrebama Vašeg posla odaberete između uređaja za rezanje prirodnog kamena, asfalta, čelika i betona.



Tags Brusni parači

Ovlašteni smo serviseri za proizvođače Honda, Oleo-Mac, Stihl, BCS, Viking, Gianni Ferrari, Agria, Agrinova, Sembdner, MTD, Yanmar, MIO, Negri, Briggs&Straton. Vršimo popravak uređaja namijenjenih radovima u prirodi te održavanju i čišćenju okućnica i postrojenja, poput kosilica, motornih pila, agregata, visokotlačnih čistača i sličnih uređaja. Servis uređaja uključuje pregled, dijagnostiku, zamjenu dijelova i servis.  Više o servisu
Besplatna dostava
na iznose iznad 500 kn
Imate pitanje?
Nazovite - 031 273 124
...ili nam pošaljite email putem