Agro - Honor - Vaš partner!

Agro-Honor d.o.o. je poduzeće koje je već deset godina pouzdani partner svima onima koji amaterski ili profesionalno imaju potrebu za vrhunskom opremom. Ukoliko Vam treba bilo što od motokultivatora, motornih pila, kosilica za travu, motornih kosa, agregata, pumpi za vodu ili ostalih malih strojeva, Agro-Honor će biti Vaš pouzdani partner!

Distribucije i zastupstva

U vrlo kratkom vremenu od početka poslovanja Agro - Honor je postao respektabilno i ozbiljno poduzeće što su prepoznali i brojni potencijalni partneri značajni u svijetu malih poljoprivrednih strojeva. Agro - Honor je danas ovlašteni zastupnik ili distributer renomiranih proizvođača poput Honde, Oleo - Maca, Stihla, Vikinga, BCS-a, Sembdnera, Vallorbea i drugih.

Servis i rezervni dijelovi

Za sve uređaje koji se nalaze u našem prodajnom asortimanu osiguravamo rezervne dijelove i usluge servisa i popravaka. Servisi i popravci osigurani su, kako u jamstvenom roku, tako i van jamstvenog roka, čak i ako se uređaj koji imati već dugo vremena ne proizvodi. Možemo popraviti gotovo sve, a na naš rad, kao i rezervne dijelove, dajemo jamstvo!

Kupac u središtu pažnje

Ono što se u poduzeću Agro - Honor uvijek smatralo neizmjerno važnim jesu kupci. Ono što djelatnici Agro - Honora znaju iz svog dugogodišnjeg iskustva jest da je uvijek važno slušati svoje kupce, uvažavati njihove potrebe i želje te učiniti sve da kupac bude zadovoljan! Agro - Honor je poduzeće kojemu se može obratiti s povjerenjem, jer nama je kupac u središtu pažnje!